INBRAAKSYSTEMEN

U wilt uw woning, gezien en/of bedrijf natuurlijk goed kunnen beschermen tegen inbraak en brand. Dan is het belangrijk dat u een alarmsysteem kiest dat aan uw eisen en wensen voldoet en bij uw situatie past. Prewest biedt u die keuze en helpt u hierbij. Een adviseur van Prewest komt vrijblijvend langs en bepaalt samen met u welke beveiliging het beste bij uw situatie past. Zo ontvangt u altijd een inbraaksysteem op maat.

Eenvoudig en tegelijkertijd zeer efficiënt. Onze alarmpanelen integreren naadloos inbraak met toegangscontrole functionaliteit. De panelen hebben een ingebouwde webbrowser waarmee u het systeem kan bedienen. Door een instelbare taal per gebruiker, geïntegreerde cloud functionaliteit, een app en uitgebreide mogelijkheden aan software applicatie maken het paneel bruikbaar voor types installaties voor zowel privé als particulier.

CERTIFICERING

Al onze inbraaksystemen zijn NCP-gecertificeerd en worden aangebracht conform de regeling van het Nationaal Centrum voor Preventie. Daarnaast wordt uw installatie opgeleverd met een certificaat van de VEB (Vereniging van Erkende Beveiligingsbedrijven), ten bate van uw verzekeringsmaatschappij.

Algemene voorwaarden

© Prewest. Alle rechten voorbehouden.