CAMERABEWAKING

Met een goed camerasysteem kunt u uw eigendommen beschermen tegen diefstal en vandalisme. Op basis van de opgenomen videobeelden kunnen de daders in veel gevallen worden achterhaald en aansprakelijk worden gesteld voor de geleden schade. De juiste camerakeuze en opstelling van de apparatuur is daarvoor wel essentieel. Uitgaande van uitstekende beeldkwaliteit moet er rekening gehouden worden met onder andere verlichting, kijkhoek, tegenlicht, nachtbeeld en meer. Prewest kan dit geheel voor u verzorgen!

Kentekenregistratie en herkenning

Voor sommige bedrijven is het herkennen van een kenteken essentieel. Door kentekens op te slaan in een database kunnen ze worden vergeleken met personeels- of leveranciersdatabases. Zo kan er automatisch toegang worden verleend of geweigerd. Ook kunnen kentekenregistratie camera’s worden ingezet voor toezicht op laden en lossen van goederen. Dankzij kentekenregistratie wordt de veiligheid en service vergroot. Prewest biedt kentekenregistratie camera’s aan die speciaal zijn ontwikkeld om 24 uur per dag de nummerplaten van voertuigen duidelijk en herkenbaar te registreren.

Overzichtsbeelden

Met behulp van een overzichtsmonitor kunt u alle camerastanden live terugzien. Zo kunt u zien wat er in en om uw woning of bedrijfspand gebeurd. Ook is het mogelijk om beelden later terug te bekijken.

Procesbeheersing

Het bewaken en begeleiden van een productieproces is ontzettend belangrijk voor de veiligheid van uw werknemers, met name voor kritische processen. Onze camera’s zijn in staat om processen te bewaken, zodat uw werknemers veilig verdere handelingen of processen kunnen uitvoeren.