Inbraakdetectie2022-07-11T09:30:10+00:00

INBRAAKDETECTIE

U wilt uw woning, gezien en/of bedrijf natuurlijk goed kunnen beschermen tegen inbraak en brand. Dan is het belangrijk dat u een alarmsysteem kiest dat aan uw eisen en wensen voldoet en bij uw situatie past. Prewest biedt u die keuze en helpt u hierbij. Een adviseur van Prewest komt vrijblijvend langs en bepaalt samen met u welke beveiliging het beste bij uw situatie past. Zo ontvangt u altijd een inbraaksysteem op maat.

Certificering

Inbraak|

Al onze inbraaksystemen zijn NCP-gecertificeerd en worden aangebracht conform de regeling van het Nationaal Centrum voor Preventie. Daarnaast wordt uw installatie opgeleverd met een certificaat van de VEB (Vereniging van Erkende Beveiligingsbedrijven), ten bate van uw verzekeringsmaatschappij.

Algemene voorwaarden

Meldkamer

Inbraak|

Wanneer uw beveiligingsinstallatie een ongewone situatie detecteert, wordt hiervan een directe melding gemaakt bij onze alarmcentrale. Hier zitten centralisten dag en nacht klaar om de alarmmelding direct op te volgen volgens uw protocol. Vaak wordt de verantwoordelijke binnen uw organisatie gebeld, maar het is ook mogelijk dat we een mobiele surveillant sturen om polshoogte te nemen. De surveillant is dag en nacht, zeven dagen per week snel ter plaatse, handelt de melding uiterst professioneel af en onderhoudt eventueel vakkundig contact met de politie.

Toegangscontrole

Inbraak|

Een toegangscontrole is handig voor wanneer u de toegang tot een bepaalde ruimte of locatie wilt verlenen aan geselecteerde personen. Een toegangscontrolesysteem herkent een persoon die in het bezit is van een geldige informatiedrager en/of een biometrisch kenmerk, bepaalt vervolgens of deze is geautoriseerd voor de betreffende locatie op dat tijdstip en verleent al dan niet toegang.

Inbraakbasissystemen

Inbraak|

Dankzij onze inbraakbasissystemen bent u compleet ontzorgd op het gebied van inbraak voor uw woning of bedrijfspand. Onze inbraaksystemen sluiten naadloos aan op onze toegangscontrole systemen waardoor u zelf bepaalt wie is geautoriseerd voor de betreffende locatie op een bepaald tijdstip.

Met de beveiligingssystemen van Prewest bent u verzekerd van een professionele beveiliging tegen inbraak en/of brand.

Met de beveiligingssystemen van Prewest bent u verzekerd van een professionele beveiliging tegen inbraak en/of brand.

Ga naar de bovenkant