Inbraakdetectie2022-09-14T20:19:27+00:00

INBRAAKDETECTIE

U wilt uw woning en/of bedrijf natuurlijk goed beschermen tegen inbraak en brand.

Bij Prewest krijgt u het juiste beveiligingsadvies op locatie en na het goedkeuren van de vrijblijvende offerte garanderen wij deskundige aanleg van de alarminstallatie door ons eigen team van vaste medewerkers. We werken volgens de geldende VRKI regelgeving.

Onze combinatiesystemen van inbraakbeveiliging en branddetectie zijn in veel gevallen een ideale uitkomst.

Vraag vrijblijvend een maatwerk offerte aan !

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Wij leveren uitsluitend beveiligingssystemen met een keurmerk. Prewest is een VEB gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
Certificering

Inbraak|

Al onze inbraaksystemen zijn NCP-gecertificeerd en worden aangebracht conform de regeling van het Nationaal Centrum voor Preventie. Daarnaast wordt uw installatie opgeleverd met een certificaat van de VEB (Vereniging van Erkende Beveiligingsbedrijven), ten bate van uw verzekeringsmaatschappij.

Algemene voorwaarden

Meldkamer

Inbraak|

Wanneer uw beveiligingsinstallatie een ongewone situatie detecteert, wordt hiervan een directe melding gemaakt bij onze alarmcentrale. Hier zitten centralisten dag en nacht klaar om de alarmmelding direct op te volgen volgens uw protocol. Vaak wordt de verantwoordelijke binnen uw organisatie gebeld, maar het is ook mogelijk dat we een mobiele surveillant sturen om polshoogte te nemen. De surveillant is dag en nacht, zeven dagen per week snel ter plaatse, handelt de melding uiterst professioneel af en onderhoudt eventueel vakkundig contact met de politie.

Toegangscontrole

Inbraak|

Een toegangscontrole is handig voor wanneer u de toegang tot een bepaalde ruimte of locatie wilt verlenen aan geselecteerde personen. Een toegangscontrolesysteem herkent een persoon die in het bezit is van een geldige informatiedrager en/of een biometrisch kenmerk, bepaalt vervolgens of deze is geautoriseerd voor de betreffende locatie op dat tijdstip en verleent al dan niet toegang.

Inbraakbasissystemen

Inbraak|

Dankzij onze inbraakbasissystemen bent u compleet ontzorgd op het gebied van inbraak voor uw woning of bedrijfspand. Onze inbraaksystemen sluiten naadloos aan op onze toegangscontrole systemen waardoor u zelf bepaalt wie is geautoriseerd voor de betreffende locatie op een bepaald tijdstip.

Met de beveiligingssystemen van Prewest bent u verzekerd van een professionele beveiliging tegen inbraak en/of brand.

Met de beveiligingssystemen van Prewest bent u verzekerd van een professionele beveiliging tegen inbraak en/of brand.

Ga naar de bovenkant