TOEGANGSCONTROLE

In veel situaties is toegangsbeheer een vereiste. Denk hierbij aan werkgebouwen, recreatieobjecten of parkeergelegenheden, bijvoorbeeld. De voornaamste doelstelling van een goed toegangscontrolesysteem is het vooraf beperken van de toegankelijkheid van het terrein, het gebouw of een bepaalde ruimte. Zo kan de veiligheid worden gewaarborgd. De toegangscontrolesystemen van Prewest zijn te koppelen aan een inbraakdetectiesysteem of een werktijdregistratiesysteem (om zo directe aanwezigheidsoverzichten te kunnen creëren).

Een toegangscontrole is handig voor wanneer u de toegang tot een bepaalde ruimte of locatie wilt verlenen aan geselecteerde personen. Een toegangscontrolesysteem herkent een persoon die in het bezit is van een geldige informatiedrager en/of een biometrisch kenmerk, bepaalt vervolgens of deze is geautoriseerd voor de betreffende locatie op dat tijdstip en verleent al dan niet toegang.

De toegangscontrolesystemen van Prewest zijn te koppelen aan een inbraakdetectiesysteem of een werktijdregistratiesysteem om zo directe aanwezigheidsoverzichten te kunnen creëren. Toegangscontrole beschermt mensen, voorwerpen en informatie tegen ongeoorloofde toegang. Hiervoor zijn intelligente producten nodig die als componenten in systemen en processen kunnen worden geïntegreerd. Wij bieden u innovatieve oplossingen aan die geautoriseerde personen een ongehinderde toegang mogelijk maakt en tegelijkertijd onbevoegde personen de toegang weigert.

Met de beveiligingssystemen van Prewest bent u verzekerd van een professionele beveiliging tegen inbraak en/of brand.

Met de beveiligingssystemen van Prewest bent u verzekerd van een professionele beveiliging tegen inbraak en/of brand.